Huis te koop in Meulebeke: Ontdek Immo Schepens

Te koop De Haan

Ben jij op zoek naar een huis dat te koop staat in Meulebeke?

Dan is Immo Schepens jouw partner uit de regio! Met meer dan 20 jaar ervaring in de vastgoedsector zijn wij jouw vertrouwde vastgoedpartner in Meulebeke. Als authentiek familiebedrijf met gepassioneerde mensen hechten wij veel belang aan de tevredenheid van onze klanten. Onze ervaren en gedreven professionals leiden je dan ook met plezier door de complexe vastgoedmarkt. 

Sterktes van Immo Schepens

Met meer dan 20 jaar ervaring helpen wij jou bij de zoektocht naar een huis in Meulebeke. Wil je graag verhuizen naar een landelijke en rustige omgeving? Wij helpen je graag bij de zoektocht naar een huis dat te koop staat in Meulebeke! Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken wij over een goede kennis van de markt en kunnen wij de perfecte verkoopprijs inschatten. Bij ons ben je geen nummertje, want wij kiezen voor een persoonlijke aanpak. Daarbij krijg je ook een vaste contactpersoon toegewezen zodat je een directe lijn hebt met jouw dossierbeheerder.

Troeven in regio Meulebeke

  • Natuurlijke omgeving: Meulebeke ligt in een landelijke omgeving met tal van fiets- en wandelpaden.
  • Culturele evenementen: Meulebeke organiseert jaarlijks de Berenfeesten waarbij tal van artiesten langskomen. Daarnaast beschikt Meulebeke over een kasteel, ook wel bekend als het Kasteel van Wallemote-Wolvenhof. De ideale trouwlocatie, en sinds heden beschikt het ook over een restaurant.
  • Sportieve activiteiten: Meulebeke heeft verschillende sportfaciliteiten en verenigingen. Denk maar aan voetbal, tennis, padel, pingpong en zelfs het zwembad Ter Borcht met sportzalen.
  • Goede ligging: Meulebeke beschikt over verschillende bushaltes om makkelijk in de naburige gemeenten te geraken met de bus. Daarnaast bereik je vlot steden zoals Brugge, Kortrijk of Gent.

Contacteer ons

Wil jij een huis kopen in Meulebeke? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! Immo Schepens is jouw immo-expert in Meulebeke!

nl_BENederlands (België)