Immo Meulebeke: Ontdek Immo Schepens

Te koop Meulebeke

Op zoek naar Immo in Meulebeke?

Dan is Immo Schepens jouw partner uit de regio! Met meer dan 20 jaar ervaring in de vastgoedsector zijn wij jouw vertrouwde vastgoedpartner in Meulebeke. Als authentiek familiebedrijf met gepassioneerde mensen hechten wij veel belang aan de tevredenheid van onze klanten. Onze ervaren en gedreven professionals leiden je dan ook met plezier door de complexe vastgoedmarkt.

Sterktes van Immo Schepens

Met meer dan 20 jaar ervaring zorgen wij voor een volledige ontzorging bij de verkoop van jouw woning in Meulebeke. Dankzij deze jarenlange ervaring beschikken wij over een goede kennis van de markt en kunnen wij de perfecte verkoopprijs inschatten. Bij ons ben je geen nummertje, want wij kiezen voor een persoonlijke aanpak. Daarbij krijg je ook een vaste contactpersoon toegewezen zodat je een directe lijn hebt met jouw dossierbeheerder.

Diensten in Meulebeke

Immo Schepens beschikt over een ruim aanbod aan diensten in de regio Meulebeke. Je kan bij ons terecht voor het kopen of huren van een nieuw pand, maar daarnaast staan wij ook in voor de verkoop van jouw huidige pand. We beschikken over een ruim aanbod aan immo in en rond Meulebeke. 

Als laatste bieden wij ook de service van een gratis schatting van jouw woning. Dankzij onze jaren ervaring in de sector beschikken wij over de nodige expertise om een correcte schatting uit te voeren. We begeleiden je graag bij het bepalen van de waarde van jouw huis of appartement in Meulebeke. De juiste vraagprijs is de sleutel tot een vlotte verkoop en draagt bij tot het behalen van een zo hoog mogelijke verkoopprijs.

Troeven in de regio Meulebeke

  • Natuurlijke omgeving: Meulebeke ligt in een landelijke omgeving met tal van fiets- en wandelpaden.
  • Culturele evenementen: Meulebeke organiseert jaarlijks de Berenfeesten waarbij tal van artiesten langskomen. Daarnaast beschikt Meulebeke over een kasteel, ook wel bekend als het Kasteel van Wallemote-Wolvenhof. De ideale trouwlocatie, en sinds heden beschikt het ook over een restaurant.
  • Sportieve activiteiten: Meulebeke heeft verschillende sportfaciliteiten en verenigingen. Denk maar aan voetbal, tennis, padel, pingpong en zelfs het zwembad Ter Borcht met sportzalen.
  • Goede ligging: Meulebeke beschikt over verschillende bushaltes om makkelijk in de naburige gemeenten te geraken met de bus. Daarnaast bereik je vlot steden zoals Brugge, Kortrijk of Gent.

Hoe gaan wij te werk?

Gratis schatting:
Wil jij jouw huidig pand verkopen in Meulebeke? Bij Immo Schepens kan je terecht voor een waardebepaling van jouw eigendom!

Aanvraag documenten:
Zonder de juiste documenten is het onmogelijk jouw woning te verkopen of te verhuren. Heb je niet de juiste documenten? Wij regelen ze graag voor jou! Denk maar aan een EPC-attest, asbestattest, elektrische keuring,…

Huisbezoeken:
Immo Schepens leidt potentiële kopers en huurders professioneel rond in jouw woning in Meulebeke.

Contacteer ons

Ben je overtuigd en wil je jouw huidige woning verkopen of verhuren, of ben je gewoon op zoek naar een nieuw pand? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! Immo Schepens is jouw immo-expert in Meulebeke!

nl_BENederlands (België)