Familiebedrijf Immo Schepens

Uw vertrouwde vastgoedpartner sinds 2005

Met uitgebreide ervaring en passie voor vastgoed zetten wij ons elke dag in voor onze klanten, zodat zij kunnen genieten van hun ideale droomwoning. Bij Immo Schepens kunt u rekenen op een vlotte samenwerking en een professionele dienstverlening met persoonlijke aanpak.

Over Immo Schepens

Met meer dan 20 jaar ervaring in de vastgoedwereld is Immo Schepens uw vertrouwde vastgoedmakelaar in De Haan.
Bij Immo Schepens ontdekt u een uitgebreid aanbod aan woningen, villa’s en appartementen in De Haan en omstreken, steeds tegen democratische prijzen.
U kunt bij ons terecht voor een brede waaier aan vastgoedservices: van persoonlijk advies voor koopwoningen, huurwoningen tot het verkopen/verhuren van uw eigen woning. Daarnaast bieden we ook professioneel tuinonderhoud en syndicusbeheer voor uw gebouw.

Missie & Visie

Bij Immo Schepens kunt u steeds rekenen op een persoonlijke service, vlotte communicatie en begripvolle aanpak.
Als familiebedrijf staan wij dicht bij onze klanten, met aandacht voor hun wensen, vragen en noden.

De vastgoedmarkt wordt jaar na jaar complexer. Daarom hechten wij veel belang aan permanente vorming en bijscholing van onze medewerkers. Zo kunnen onze ervaren en gedreven professionals u gericht begeleiden in de zoektocht naar uw ideale woning.

Ons Team

Olivier Schepens
Nadine Vankeirsbilck
Amélie Vanhentenrijk

Onze geschiedenis

Als echt familiebedrijf groeide Immo Schepens doorheen de jaren uit tot een gevestigde waarde voor vastgoed in Vlaanderen. Ontdek de belangrijkste sleutelmomenten uit onze geschiedenis.

2005

Immo Schepens werd opgericht door Olivier & Nadine, een dynamisch duo gepassioneerd door vastgoed. Olivier was voorheen ook al actief in de immosector, waar hij al heel wat ervaring had opgedaan. In 2005 kon het gedreven koppel hun ondernemersdroom verwezenlijken, met de stichting van hun eigen vastgoedkantoor in De Haan.

2014

Na enkele succesvolle jaren bij het kantoor in De Haan, thuishaven van Olivier, was de tijd rijp om uit te breiden met een tweede filiaal in Meulebeke, een authentiek West-Vlaams dorp waar ook de roots van Nadine liggen. Voortaan bevatte het aanbod van Immo Schepens ook panden uit zuidelijkere regio's van West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen.

2021

In 2021 bereikte Immo Schepens een historisch mijlpaal, met meer dan 1000 verkochte/verhuurde panden. Intussen is het team van Immo Schepens uitgegroeid tot een hecht collectief van 7 enthousiaste medewerkers. Samen zetten zij zich elke dag in om de klanten aan hun ultieme droomwoning te helpen.

nl_BENederlands (België)